Vitaminele pentru porumbei – o necesitate?

Porumbeii au nevoie, precum oamenii, de un aport zilnic de vitamine esentiale. O parte insemnata din acest aport o preiau prin intermediul hranei pe care le-o pui la dispozitie, dar si printr-o hidratare corecta.

Este de la sine inteles ca administrarea vitaminelor este un proces extrem de important, ce nu trebuie evitat in randul vietuitoarelore. De exemplu, porumbeii de curse necesita un aport mai mare de vitamine, atat cu ceva timp inainte de a incepe cursele, cat si dupa terminarea acestora. Iti recomand sa optezi si pentru mixuri, complexe de vitamine ce s-au dovedit a fi eficiente intr-un timp foarte scurt.

Cum alegi amestecurile de vitamine pentru porumbeii tai?

Vitaminele aduc doar beneficii corpului, asta in cazul in care se respecta doza zilnica recomandata. In caz contrar, de supra doza, sanatatea porumbeilor, dar mai ales imunitatea va avea de suferit.

Iti recomand sa iei in calcul cand faci astfel de achizitii varsta porumbeilor, daca sunt in perioada de imperechere si daca sufera de unele afectiuni. Oricum in cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva amestecuri de vitamine si minerale de care porumbeii tai au nevoie – le gasesti impreuna cu si mai multe detalii pe Produsecolumbofile.ro.

Gama Aviform

In cadrul magazinului online produsecolumbofile.ro vei descoperi amestecuri de minerale si vitamine marca Aviform – brand renumit pentru atentia pe care o pune asupra sanatatii si starii de bine a porumbeilor.

De exemplu, Aviform Black Minerals este un amestec de minerale esentiale, adaptat nevoilor porumbeilor din perioada naparlirii si reproducerii. El contine carbune si ajuta la eliminarea toxinelor acumulate din organism, intareste scheletul si imbunatateste fertilitatea. Detalii privind modul de administrare gasesti pe produsecolumbofile.ro.

Aviform Pink Minerals este un alt amestec de vitamine si minerale de care porumbeii au nevoie pentru ca sanatatea lor sa fie imbatabila. El intareste scheletul, ofera substantele nutritive si stimulative de care porumbeii au nevoie pentru formarea penelor, imbunatateste fertilitatea si elimina totalitea toxinelor acumulate in organism. Gasesti pe acelasi site detalii despre modul de administrare, dar si despre pret, care este redus acum, in perioada Black Friday.

Aviform Prolyte este complexul de vitamine si minerale cu ajutorul caruia porumbeii recupereaza totalitatea substantelor consumate in timpul zborului. El grabeste atat procesul de recuperare dupa zbor, cat si cele de vindecare a unor boli. Totodata, regleaza flora intestinala si reduce stresul.

Trebuie sa diluezi doar 5 grame din acest amestec intr-un litru de apa si sa il administrezi porumbeilor dupa ce se intorc din cursa. In cazul in care porumbeii nu sunt intr-o forma optima, sunt stresati sau le administrezi antibiotice simultan, da-le acest produs timp de 5 zile consecutive.

Gama de vitamine pentru porumbei de pe Produsecolumbofile.ro este la reducere in aceasta perioada. Astfel, daca achizitionezi produse din anumite game in valoare de 500 RON te bucuri de 5% reducere, iar pentru 1.000 RON de 10%. Gasesti extrem de usor produsele la reducere pentru ca in dreptul lor se afla eticheta aferenta, cea pe care scrie ce valoare are discount-ul.

Nu ezita – achizitioneaza produse de care porumbeii tai au nevoie pentru o sanatate imbatabila dintr-o sursa sigura, cu produse sub certificarea calitatii, intr-un raport calitate – pret optim – produsecolumbofile.ro.

Leave a Reply