Tipuri de bratari la moda

Bratarile sunt accesorii de moda care se potrivesc tuturor. Exista o gama larga de bratari in diferite stiluri si modele, realizate din diverse materiale.
Acestea sunt purtate de diferite persoane din diverse motive.

Unii le poarta ca o declaratie de moda, unii le poarta pentru a-si arata bogatia, unii le poarta pentru a-si accentua stilul sau pentru a atrage sexul opus, unii le poarta pentru ca au fost primite de la cineva drag, in timp ce altii ar putea sa le poarte pentru ca ii fac sa se simta bine.

Anumite stiluri de bratari nautice ieftine sunt create pentru a fi potrivite utilizarii zilnice si pot fi purtate la orice ocazie. Pe de alta parte, unele bratari sunt destinate ocaziilor oficiale si pot fi purtate numai cu imbracaminte formala.

Bratarile pot fi fabricate din aur, argint, platina, cupru, tungsten, alama, otel inoxidabil, canepa, piele si chiar ceramica.

Bratarile de aur fabricate din metale pretioase si aliajele lor sunt foarte captivante si sunt potrivite pentru ocazii oficiale. Bratarile pot fi, de asemenea, impodobite cu pietre, diamante. Astfel de bratari sunt la preturi destul de ridicate, dar se dovedesc a fi o investitie profitabila pe termen lung.

Daca sunteti in cautarea unei bratari mai putin pretioase, puteti opta pentru argint, cupru, otel inoxidabil, piele, bratari nautice oldskipper sau bratari de canepa. Bratarile din piele sugereaza o personalitate robusta.

Bratarile din cupru sunt foarte placute datorita culorii lor rosiatice. Iubit pentru frumusetea si versatilitatea sa, cuprul a fost folosit de-a lungul timpului in articole de bijuterii cum ar fi bratarile, inelele si colierele.

Multe persoane gasesc bratarile de cupru o alegere excelenta, deoarece cuprul are un aspect rural rosu care descrie puterea. Bratarile de cupru sunt de asemenea apreciate pentru beneficiile lor medicale.

Daca doriti bratari opuse celor de cupru, puteti opta pentru bratari de onix negru avand margini de argint. Combinatia de negru de Onyx si alb stralucitor de argint va creea un echilibru frumos de culori.

Bratarile tungsten negru sunt, de asemenea, populare. Aceste bratari sunt potrivite pentru toate ocaziile datorita culorilor neutre.

Daca sunteti pasionat de surfing, navigatie sau alte sporturi de apa, bratarile din piele sau bratarile din canepa vor fi potrivite pentru dvs. deoarece nu corodeaza sau nu ruginesc.

Atunci cand va decideti asupra unui design, daca dorit sa includeti pietre, este important sa selectati un design simplu deoarece bratarile pot deveni incarcate. Pietrele sunt atat de trendy si pot fi o optiune pentru diamantele mai scumpe. Un design simplu este, de obicei, cea mai buna alegere.

Dimensiunea bratarii ar trebui sa fie potrivita pentru incheietura mainii. Daca este slabita, ar putea aluneca singura iar daca este prea stransa, poate fi inconfortabila. Legaturile trebuie sa fie robuste, iar clemele, inchiderea trebuie sa fie sigura.

Leave a Reply