Tipuri de barbati care prefera masajul erotic

Atunci cand vorbim despre masaj erotic, lucrurile sunt destul de precipitate sau delicate. Unii se gandesc instant la vreun party erotic in care au parte de tot tacamul unei experiente intime, altii nici nu stiu ce anume sa creada despre ce presupune un astfel de masaj. Cert este ca lumea se imparte in doua, iar in ceea ce priveste publicul consumator, mereu vor fi barbati curiosi care vor incerca si aceasta experienta.

Daca esti din capitala, atunci stii foarte bine ca numarul de saloane de masaj erotic este unul destul de mare. Unele se disting prin servicii ceva mai selecte, asa cum este Artemis, cu pagina de prezentare https://masajclub.ro. Cine trece pragul acestor saloane? Cel putin 3 tipuri de barbati se vor simti atrasi de ideea aceasta, de a se bucura de o sesiune de masaj… altfel.

Exibitionistul

Este genul acela de om caruia ii place sa fie admirat, care se simte mandru de silueta sa, de formele sale si cauta mereu aprecierea celor din jur. Desigur ca la masaj erotic merge pentru ca il incita ideea de a avea parte de o astfel de experienta, insa in egala masura si pentru ca isi doreste expunere topless, nud, isi pune in valoare trupul bine lucrat.

Asadar, un exibitionist nu va rata niciodata sansa de a fi in fata femeilor, un zeu pamantean care incanta ochii femeilor cu trupul sau.

Cel caruia ii place sa fie dominat

Sunt barbati despre care se spune ca nu vor rupe niciodata cordonul ombilical, fiind mai mereu rasfatati, cu o relatie foarte apropiata de orice femeie din viata lor. Au nevoie mereu de atentie si compasiune, totul este despre ei, le place sa aiba o femeie in preajma care se ocupa de nevoile lor.

Vor prefera masajul erotic pentru ca nu trebuie sa depuna efort, o super femeie si anume maseuza care arata traznet se va ocupa de ei si timp de o ora sau dupa caz o ora si jumatate.

Cel la criza de varsta

Se spune ca barbatii trec prin criza varstei a doua. Este acel moment in care simt ca trecerea de la tinerete la viata de om matur, asezat, care incarunteste este tot mai subtila. Instinctul de conservare ii determina sa isi demonstreze sineului in primul rand ca sunt inca capabili.

Asadar isi exerseaza stilul de agatat, vor dori partenere tinere, vor petrece pana in zori, culminand cu o energie iesita din comun la orice activitate. Este la fel de mult probabil ca un astfel de barbat va incerca si masajul erotic, fie ca este prima sa experienta sau nu. Ba chiar are sanse de a se fideliza la un salon de profil.

Desigur ca nu se poate spune ca numai acesti barbati vor trece pragul saloanelor de masaj erotic. Intocmai pentru ca publicul este reprezentat de diverse tipuri de barbati, chiar si cei intr-o relatie, serviciile de acest gen la salonul Artemis sunt foarte variate. Lista este expusa pe pagina lor oficiala.

Leave a Reply