Responsabilitatile cheie ale unui planificator de evenimente corporative

Atunci cand cauti o platforma de evenimente sau Sali de evenimente in Timisoara tine cont de angajarea unui expert care sa se ocupe de planificarea evenimentului tau.

Misiunea planificatorilor evenimentelor corporative este construirea de evenimente competitive pentru a se potrivi simturilor si valorilor organizatiei gazda. Cand angajati un planificator de evenimente corporate, verificati daca este capabil sa se ocupe de urmatoarele procese:

Brainstorm pentru temele de eveniment bazate pe viziunea clientului. Daca va angajati un coordonator al evenimentului corporativ, primul lucru pe care ar trebui sa-l ofere este sa va intalniti cu el loc unde sa discutati mesajul evenimentului, valorile corporative si temele. Un manager de evenimente corporative de succes stie cum sa transforme ideile intr-un eveniment de lucru.

Faceti o estimare a costurilor. Urmatorul pas este contactarea furnizorilor, a partenerilor si a gazdelor pentru locatii. Pe baza informatiilor obtinute, un planificator de evenimente corporative face o estimare globala a costurilor, care trebuie aliniata la bugetul evenimentului.

Construiti o lista de verificare. Buna planificare este jumatate din batalie. Este un obicei util pentru un planificator de evenimente corporate sa elaboreze o lista de verificare, care sa includa sarcinile de planificare, administrare si operatiuni de baza, impreuna cu responsabilitatile desemnate.

Alegeti un loc inteligent, alimente si decor. Intr-unul dintre interviurile sale privind planificarea petrecerilor, Ron Wendt a spus ca daca puteti alinia simtul unui eveniment cu decorul, puteti face o floare sa povesteasca intregul eveniment.

Efectuarea de decizii inteligente cu privire la detaliile mici, cum ar fi serviciile de catering si de navigare la locul de desfasurare are un impact enorm asupra experientelor de participare.

Team bonding & entertainment. In timp ce spiritul de echipa este viata de zi cu zi a evenimentelor corporative, activitatile sunt intotdeauna parte a spectacolului. Planificatorul evenimentului are responsabilitatea de a le face personalizate.

Planificarea turismului si a cazarii. In cazul calatoriilor  peste mari, un planificator de evenimente corporative ar trebui sa gestioneze planificarea calatoriilor, rezervarea de cazare, parteneriate cu gazdele si furnizorii locali si multe altele.

Cooperati cu furnizorii de tehnologie. Indiferent de tara in care va avea loc un eveniment, un planificator de evenimente corporative ar trebui sa gaseasca un furnizor de tehnologie fiabil pentru a satisface managementul la fata locului, procesele RSVP si retelele bazate pe tehnologie intr-un anumit buget.

Cum gasiti cel mai bun planificator de evenimente corporate?

Gasirea unui planificator de evenimente corporative care sa ii faca pe angajati fericiti nu este o stiinta, insa necesita o buna intelegere a trasaturilor si competentelor pe care acest superstar ar trebui sa le detina. Iata trei personalitati care trebuie combinate in planificatorul ideal pentru evenimente corporative:

Principalul personaj al “Bad Moms”, Amy (Mila Kunis), are un talent special pentru a-si echilibra programul, pentru a face un proiect de istorie pentru fiul ei si pentru a lua masa la masa in acelasi timp.

A avea un planificator de eveniment corporatist care este capabil sa efectueze multitasking in mod similar ofera proiectului dvs. un avantaj competitiv. La asta se adauga si energia si interesul fata de eveniment.

Leave a Reply