Probleme cu centimetrii in plus din talie? Un corset de remodelare de la Clessidra te poate ajuta

Majoritatea femeilor se plang deseori de kilogramele in plus si de faptul ca depun foarte mult efort pentru a se mentine la kilogramele dorite. Mult sport, diete, un stil de viata sanatos si o viata activa sunt unele dintre elementele cheie care le vor ajuta sa se mentina in forma.

Desigur ca aici conteaza foarte mult si de metabolismul fiecarei persoane, insa un ajutor excelent pentru remodelarea taliei poate fi un corset de la Clessidra. Iata de ce.

De ce sa optati pentru corsetele de la Clessidra

Vei putea gasi la Clessidra o gama larga de produse pentru remodelare corporala. Sunt eficiente si calitative, apreciate de altfel si in lumea showbizului romanesc.

Daca ne raportam la trecut, corsetele au jucat un rol important in vestimentatia femeilor, fiind purtate zilnic pentru a avea o talie ca de viespe. Insa, acestea erau realizate din materiale incomode si rigide, ce puteau duce la probleme grave de sanatate. De multe ori cand ne gandim la un corset, ne gandim la o bucata de material foarte tare care incorseteaza talia astfel incat abia poti sa respiri.

Insa, pentru ca tehnologia a evoluat, corsetele din ziua de astazi sunt realizate din materiale mult mai confortabile si sunt mult mai practice.

Cele de la Clessidra sunt confectionate din latex si non latex, ajutand astfel la procesul de compresie si termosudatie. Si nu trebuie sa le achizitionezi cu 2 numere mai mici pentru a ajunge la efectele dorite. Sunt pe marimi si au inchidere pe 3 randuri cu mos si baba si cele parte peste parte, cu scai.

In cadrul magazinului vei putea gasi corsete pe diverse grade de compresie in peste 20 de modele: cele pentru persoane active, pentru persoane sedentare care stau mult la birou, cele de uz zilnic, inclusiv cele pentru perioada post natala.

Pot fi purtate cu usurinta pe sub haine pentru ca nu vor fi observate, chiar si in cazul in care porti o rochie mulata.

Sunt eficiente si ajuta la pierderea centimetrilor din talie. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la sport sau la o dieta sanatoasa. Corsetele au rolul de grabi procesul de slabire. In gama de produse de la Clessidra mai poti gasi si lenjerie modelatoare, colectii de neopren inclusiv articole vestimentare.

Descopera si tu gama de produse de la Clessidra.

Date de contact:

contact@clessidra.ro

Leave a Reply