Precisa – hote microbiologice pentru laboratoare

Precisa este un e-shop cu aparatura de laborator si ustensile specifice. Cei care lucreaza intr-un astfel de laborator pot apela cu incredere si pot comanda tot ce au nevoie de aici. Produse profesionale si ajutor pentru montare. Dispun de o gama vasta de produse deci cu siguranta poti gasi si tu ceea ce cauti.

Hote microbiologice de diverse tipuri

Gasesti aici si hote microbiologice clasa II de diverse tipuri. Acestea dispun de diverse caracteristici astfel incat sa simplifice cat mai mult munca. Au chiar si o masa de lucru incorporata si deasupra ei o lampa UV astfel incat sa ofere protectie impotriva contaminarii.

Unele sunt cu flux laminar vertical, o varianta destul de cautata si preferata de cei care lucreaza in laboratoare. Gasesti chiar si sticlarie pentru laborator, alaturi de consumabile. Poti plasa o comanda la Precisa.ro si primesti tot ce ai nevoie la adresa pe care o alegi.

Important este ca pentru orice tip de aparatura comandata vine si un reprezentant care o monteaza si iti arata exact cum se foloseste, astfel incat sa nu iti mai bati capul cu astfel de aspecte.

Descopera si materialele de protectie

Nu uita de materialele de protectie fara de care nu poti lucra in laborator. Este foarte important sa fii echipat cu toate cele necesare astfel incat sa fii in afara oricarui pericol. Gasesti atat halate, cat si combinezoane.

Alaturi de acestea, in functie de produsele chimice cu care lucrezi poate ai nevoie si de echipament pentru protectie respiratorie, auditiva si de cele pentru ochi. Este foarte important sa ai toate acestea la indemana, iar la Precisa le poti gasi.

Stingatoarele si trusele de prim ajutor sunt necesare in orice incapere, cu atat mai mult intr-un laborator. Atentie la data cand expira stingatorul spre exemplu pentru a sti cand sa comanzi altul de pe site.

Daca vrei sa ii inveti si pe altii despre munca pe care o faci, tot Precisa te ajuta cu materialele didactice. Alege din gama de mulaje de anatomie, botanica sau zoologie, alaturi de microscoapele care nu trebuie sa lipseasca.

Poti accesa site-ul precisa.ro pentru a descoperi toata gama de produse. Daca nu stii ce sa alegi poti lua oricand legatura cu reprezentantii si acestia te vor ajuta si indruma cu ce ai nevoie.

Contact:

office@precisa.ro

Sibiu 0731 333 834

Iasi +40 731 333 830

Slatina +40 731 333 835

Leave a Reply