Practic si confortabil, aparatul de aer conditionat portabil

aer-conditionat-portabilUn aer conditionat portabil este cea mai buna optiune pentru cei care doresc sa faca o camera mai confortabila in zilele fierbinti, fara a instala o unitate de perete sau fereastra cu plase-tantari. Aceasta optiune de racire este de asemenea ideala pentru cei care se muta de multe ori, pentru ca o puteti lua oriunde. Atata timp cat aveti acces pentru evacuare si admisie, va puteti bucura de racirea si de confortul pe care AC portabil le poate oferi. Iar din acest punct de vedere, aparatul Whynter de 14,000 BTU este o alegere populara.

Inspirat si pentru domeniul comercial si pe daclim, acest aparat eficient energetic este ideal pentru camere de servere in care este necesara racirea pentru a proteja echipamentul electronic, fara a rupe bugetul si facturile cu utilizarea de energie. Aceasta unitate este evaluata pentru a raci o camera de pana la 500 de mp.
Aerul conditionat portabil, in general, nu este destul de eficient ca o unitate de perete sau de fereastra, dar acestea nu ofera o optiune de racire pentru cei fara centrala de aer sau alte forme de aer conditionat. Acest aparat de aer conditionat special ofera mult mai mult decat unitatea medie portabila in ceea ce priveste eficienta energetica si confort.

Aparatul are un filtru antimicrobian 3M care capteaza si elimina praful, parul animalelor de companie si alti alergeni, plus ca reduce riscul de aparitie a mucegaiului si a altor ciuperci, imbunatatind calitatea aerului din interior. Folosind functia eco friendly, agentul frigorific si nici o urma de plumb, precum si componente conforme, acesta continua racirea ecologica. Si tehnologia avansata de auto-scurgere reciclata a aerului umed in timpul procesului de racire este un plus esential.
Acest aparat de aer conditionat portabil combina racirea cu filtrarea aerului si are, de asemenea, alte doua functii convenabile: un ventilator si setarile unui dezumidificator complet echipat. Aceasta inseamna ca puteti beneficia pe tot parcursul anului de acest aparat practic de racire care face locuinta mai confortabila, eliminand excesul de umiditate si tinand disconfortul la distanta in timpul perioadelor de dezghet din primavara sau ale sezonului umed. Fiind capabil de a dezumidifica pana la 91 de litri pe zi, atunci cand umezeala din interior este un motiv de ingrijorare, aparatul poate proteja casa si te va ajuta sa gestionezi mai bine umiditatea din casa.

Cu caracteristici precum o telecomanda, auto-restart in timpul penelor de curent, de reglare a temperaturii si cronometru, acest aparat de aer conditionat este un mod convenabil de a face un loc mai confortabil. Un furtun de evacuare extensibil, precum si kitul de admisie sunt incluse pentru a face instalarea usoara si rapida. Un filtru de carbon si un pre-filtru lavabil sunt de asemenea incluse.

Leave a Reply