Parfum De Barbat Salvatore Ferragamo Incanto Pour Homme Blue Eau De Toilette 100ml

 

Parfumurile de la Salvatorre Gerrogamo au fost create in colaborare cu parfumieri ca Alberto Morillas, Polge, Jacques si Annick Menarda. Primul parfum a fost lansat in anul 1998.

Parfum De Barbat Salvatore Ferragamo Incanto Pour Homme Blue Eau De Toilette 100ml  are notele de baza de lemn de santal, mosc alb si vetifer, notele medii sunt de chiparos, muscata si cedru in timp ce notele de varf au pelin, bambus, portocala amaruie.

Aceasta combinatie este ideala pentru a crea un parfum floral lemnos pentru barbati. Parfumul acesta a fost lansat in anul 2007 si de atunci a adunat numerosi fani.

Poate fi purtati in orice zi si la orice eveniment pentru ca efectul va fi in mod sigur cel dorit. Ceea ce recomandam este sa va orientati spre acest parfum atunci cand vreti sa intoarceti admirativ toate capetele. Tot ceea ce conteaza este de fapt ca veti mirosi bine, masculin si usor exotic fara a deveni oriental.

Sunt numerosi barbati carora le displace ideea de a mirosi oriental caz in care prefera sa miroasa bine dar sa fie usor exotici. Pentru ei a fost inventat cu siguranta acest parfum si daca te intrebi de ce raspunsul este cel mai simplu.

Combinatia de varf dintre pelinul amar, frunzele verzi de bambus si portocala amaruie cu aroma de citrice creaza un miros salbatic si dur, caracteristic barbatilor puternici. Acesta va ramane in urma ta in momentul in care parasesti incaperea si il vei purta alaturi de tine o scurta perioada dupa care va face loc notelor mediane.

Chiparosul, cedrul si muscata sunt absolut superbe. Combinatia de flori parfumate cu cedru este interesanta si iti va da forta de care ai nevoie. Nu trebuie sa te temi ca vei parea prea dur pentru ca nu este cazul. Aceste arome mediane sunt imblanzite la randul lor de notele de baza pe care le vei avea cu tine pe parcursul intregii zile.

Ai un mix de mosc alb, vetiver si lemn de santal care te va face sa te simti superb. Toti cei cu care interactionezi vor intoarce imediat capul dupa tine si asta doar pentru ca esti o persoana care miroase interesant si misterios simultan.

Lemnul de santal si moscul alb sunt doua elemente care miros superb si care se combina perfect in timp ce aromele incantatoare de vetiver se vor mixa astfel incat sa te simti bine in pielea ta.

Daca lemnul de santal miroase dulce si confimentat, moscul alb este usor inecacios si cele doua arome se potenteaza reciproc.

Daca te intrebi unde te poti prezenta cu acest parfum raspunsul este unul simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa te comporti normal si sa porti cu tine acest parfum oriunde doresti pentru ca in mod sigur vei impresiona cu fiecare ocazie.

Sentimentul ca esti perfect si mirosi superb iti va da incredere in tine si te va face sa te simti mult mai bine iar acest lucru se va vedea la intalniri normale sau la cele de afaceri.

Leave a Reply