Pantofii pentru barbati – care sunt realele repere pentru alegeri corecte

Se practica asortarea vestimentara intre el si ea, astfel incat daca doamna poarta o rochie neagra parca  este dictat deja tonul cromatic pentru imaginea ambilor parteneri. O astfel de situatie ii face pe barbati la capitolul incaltaminte sa fie limitati sau sa aleaga pantofii dupa repere gresite.

In colectia de pantofi eleganti pentru barbati de marca DENIS, comercializati in magazinele ANNA CORI, culorile sunt originale, inedite, atipice si deosebite, ca o demonstratie a faptului ca pantofii de barbati nu sunt numai negri sau maro.

Cuoio spre exemplu este un ton de maro absolut fascinant, cei moro cu degrade sunt moderni, whisky sau cognac completeaza lista. Dar fara sa se rezume doar la tonuri de mari, aceeasi colectie cuprinde de asemenea pantofi eleganti in tonuri indraznete de albastru sau rosu.

Pantofii in functie de costum

Atunci cand se impune un dresscode si eleganta este stilul de urmarit este evident ca orice barbat se orienteaza spre un costum drept tinuta potrivita. Cu exceptie, la evenimente de gala se poate purta smoking sau frac.

Din acest punct de vedere exista de asemenea o serie de aspecte care determina pe multi sa se limiteze la pantofi eleganti pentru barbati in tonuri de negru. Daca tinuta sa, costumul, este negru, pot fi alesi pantofii in ton de negru sau cei colorati.

De asemenea, la costumul maro nu se potrivesc panrtofi negri, ci o varianta de cogniac, dupa cum suna propunerea stilurilor de pantofi DENIS, regasiti in magazinele ANNA CORI. Cei rosii sau ton de visiniu sunt de asemenea recomandari.

Detalii pentru a pune in evidenta pantofii

Nu este de ajuns ca acestia sa fie alesi din randul celor de brand de renume, de calitate, cu design atractiv – spre exemplu stilul sofisticat al celor cu perforatii decorative.

Pantofii trebuie sa iasa in evidenta prin armonia combinatiilor. Astfel, ciorapii alesi nu trebuie sa se asorteze cu pantofii, ci cu pantalonii. Acestia sunt considerati ca o prelungire de a pantalonilor si nu ar trebui sa faca o nota discordanta.

Pentru cei care doresc sa iasa in evidenta modelele de pantofi din piele matritata pot fi alternativa celor cu linii simple.

Specialistii spun ca oricat de atractivi si interesanti ar fi pantofii de tip monk, cu inchidere in doua catarame, acestia sunt  mai degraba indicati la tinutele business si smart casual, nu asortati la costum. Pentru stilul elegant sunt recomandati doar cei cu inchidere in siret.

Daca in trecut eleganta masculina in materie de incaltaminte se refera strict la pantofii negri, lucrurile erau mai stricte si mai simple. Acum exista o paleta mai variata de optiuni, pantofii colorati spre exemplu, eleganti, fiind o dovada a faptului ca moda actuala este mai indrazneata si creativa.

Pentru alegeri optime totul incepe cu un magazin de nisa, care poate oferi solutii cromatice inedite, precum este ANNA CORI.

Selectia va tine cont de confort, preferinte, ocazie, tip de costum, dar fara grija calitatii intrucat ANNA CORI pune un semn de egal intre creatiile sale si inalta calitate a materialelor folosite, piele naturala cu diferite texturi.

Leave a Reply