Paharele din carton – cât de bine ne împăcăm cu ele

Batem moneda pe subiectul naturii, protejării naturii. Câți dintre noi selectează gunoiul? Câți dintre noi sunt atenți la activități banale de zi cu zi? Căci orice mic efort contează. Ajungem și la categoria de ambalaje biodegradabile, cele folosite tot mai adesea de furnizorii de mâncare. Fie că este vorba de cei cu locații street sau cu restaurante și au delivery, ambalajele eco și biodegradabile au devenit obligatorii. Cât de bine ne împăcăm cu ele?

Paharele din carton – dacă nu sunt de calitate, sunt deranjante

Cei de la Snick Ambalaje fac demonstrația perfectă despre ce presupune gama de pahare din carton. Adică acestea sunt suficient de groase, încât să nu se umezească, au margini bine finisate și sunt alese corespunzător ca mărime, în funcție de ceea ce este servit – băutură caldă, fierbinte, rece etc. De asemenea, vor fi folosite corespunzător, în sensul în care sunt respectați parametrii de temperatură, adică la ce minimă și maximă rezistă paharul în cauză.

Paharul din carton nu trebuie să fie un dezavantaj. Asta, dacă respectă anumite standarde și nu este realizat din carton prea subțire, care evident că se rupe sau se umezește rapid. Este la fel de neplăcut ca atunci când îți cumperi cafea to go și nu primești capac pentru pahar.

Snick Ambalaje, un reper al ambalajelor de calitate

Cu siguranță toată lumea își dă seama că există un impact al ambalajelor folosite. Când restaurantul la care ai comandat îți livrează mâncarea și aceasta ajunge mai degrabă împrăștiată prin pungă, când desfaci un produs și în loc să simți arome plăcute miroase a plastic de la ambalaj, ceva este greșit în poveste.

Din grijă pentru cum își tratează clienții, cei din HoReCa ar trebui să țină cont de orice detaliu. Asta înseamnă că implicit ambalajele sunt alese cu atenție. Iar mai nou, conform deciziilor europene ce sunt aplicate, ambalajele din plastic nu trebuie folosite.

Iată deci cum putem tria pe cei mai neserioși din domeniu. Același lucru este aplicabil și în cazul tacâmurilor și a paharelor. Nu cele din plastic trebuie să îți fie înmânate, când servești o cafea to go sau un ceai, ci cele din carton sau alte materiale biodegradabile.

La Snick Ambalaje vom regăsi în ofertă tot sortimentul de ambalaje de unică folosință, realizate din trestie de zahăr, PLA, hârtie etc. Acestea sunt disponibile pentru a fi comandate și online.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply