Nolia – arhitectul unghiilor tale

Importanta manichiurii sanatoase

Fiecare persoana are structura unghiei diferita, unele fiind mai fragile sau mai deteriorate decat altele. De aceea este important sa stim ce produse sa folosim pe acestea si cum sa le intretinem. Calitatea produselor Nolia asigura o permanenta sanatate a unghiilor.

Pe site-ul Nolia gasesti orice ai nevoie pentru salonul tau sau pentru uz personal, de la geluri de constructie, oje, baze, top-uri si finish-uri, vopsele acrilice, pigmenti, solutii de pregatire a unghiilor, uleiuri si cleanere, pana la accesorii, consumabile si echipamente profesionale.

Geluri de constructie

Colectia Nolia de geluri este de 4 tipuri: transparente, cover, laptoase, gel alb pentru french. Acestea la randul lor sunt impartite in 6 categorii:

  1. Builder – autonivelante, de consistenta medie.
  2. Proform – autonivelante, de consistenta medie spre subtire, care sunt ideale pentru tehnica pentru pilire.
  3. Mousse – autonivelante, de consistenta medie, spumoase, pufoase, care nu curg pe cuticule.
  4. Gellee&Flexy – nonautonivelante, de consistenta ridicata, cu o vascozitate de jeleu, care este ideal pentru schimbarea arhitecturii si extensii de unghii.
  5. Evo – autonivelante, vascozitate medie dar usoara, geluri mai economice.
  6. Carbon PolyGel – consistenta foarte ridicata si foarte putin autonivelante.

Datorita calitatii produselor Nolia, atat munca ta va fi usoara, cat si satisfactia clientior mai mare datorita rezistentei pe care o vor avea unghiile lor. Sunt produse usor de manipulat chiar si pentru cei mai incepatori dintre prostezistii unghiilor. Cu siguranta iti vor trece pragul si cliente care isi rod unghiile.

Gelurile Nolia ajuta aceste persoane sa se dezobisnuiasca de acest obicei, fiind practic ca o bariera peste unghia naturala. Se pot construi unghii cu aceste geluri chiar si din cele mai roase unghii, iar acestea vor creste in mod natural sub gel, fiind mult mai usor de lucrat apoi cu forma lor. Odata crescute, clienta poate decide daca isi mai doreste constructia sau vrea sa treaca la semipermanent. Indiferent ce isi doresc, recomanda clientelor sa vina regulat la intretinerea manichiurii.

Don’t forget to add some BLING

Daca aveti cliente pretentioase sau care nu isi doresc doar o manichiura banala intr-o singura nuanta, atunci nu uita dupa ce ai construit unghiile unei cliente sa o intrebi daca nu isi doreste si un pic de stralucire. Pe site-ul Nolia gasesti o gama variata de cristale si accesorii, gata sa fie purtate de clientele tale la fel de sclipitoare.

Odata ce iesi dintr-un salon, cu o manichiura proaspat facuta simti ca poti cuceri lumea. Iar cu culorile pigmentate din gelurile Nolia nu ai cum sa nu simti asta. Vei simti ca vibrezi si te vei uita intruna la unghiille tale spunand in mintea ta “Cat sunt de frumoase!” Sunt si ele totusi un accesoriu care ne dau un plus de incredere in sine. Si nu uita ca manichiura ta este cartea ta de vizita!

Contact:

nolia@noliashop.com

Leave a Reply