Masajele iti pot trata insomnia – iata cum

Cand primesti un masaj relaxant dupa o zi stresanta si tensionata, nu te simti ca si cum toate ingrijorarile ti se scurg incet din corp? Masajul te poate readuce dintr-o stare de depresie, in senzatia ca iti parasesti corpul si te indrepti inspre cel mai comod si cald loc din galaxie.

Din pacate, stresul este factorul multor afectiuni si boli cornice, iar oamenii nu mai au timp sa se relaxeze mai deloc. Constant pe fuga, constant facand ceva, constant avand grija de toti din jur si mai putin de tine, poti ajunge la probleme grave care iti vor afecta calitatea vietii si sanatatea pe termen lung. Insomnia este una din aceste probleme, grijile constante si anxietatea ca trebuia sa faci ceva mai bine, regretele pentru anumite cuvinte spuse sau greseli de domeniul trecutului te pot tine treaz toata noaptea, neputand sa iti controlezi creierul.

Beneficiile masajului

Odata aparand insomnia in viata ta, fiecare aspect al acesteia va fi influentat. De la relationarile cu ceilalti pana la productivitatea ta la munca, constanta apatie, oboseala si irascibilitate te vor transforma intr-o persoana pe care nu o vei recunoaste.

Calitatea scazuta a somnului iti vor influenta nu numai sanatatea fizica, dar si cea psihica si emotionala. Stilul tau de viata ar trebui sa fie unul in care sa te simti in echilibru, cu o oarecare consistenta. Masajele te vor ajuta sa te relaxezi, sa iti induci o stare de calm inainte de somn, fapt ce te va ajuta impotriva acestei tulburari. Intr-un fotoliu de la masaj Masatto, folosit inainte de a te intinde in pat, organismul tau va primi sprijinul necesar in recapatarea starii generale de bine si iti vei echilibra sistemul nervos.

Durerile, un capitol incheiat

Nu acorzi prea mare importanta necesitatii masajului in viata ta, pana cand nu ai nevoie de unul si nu are cine sa ti-l ofere. Durerile constante de coloana, muschii incordati, starile de anxietate si depresie, toate se vor disipa odata ce te asezi intr-un fotoliu cu masaj.

Masatto are o gama premium de fotolii dintre care poti alege unul care sa te astepte cu nerabdare acasa dupa o zi grea, gata sa iti ofere cea mai intensa experienta de relaxare. Calitatea somnului este direct proportional cu calitatea scaunelor Masatto.

Orele tale de odihna se vor imbunatati drastic, postura ti se va corecta, iar cresterea endorfinelor iti va spori capacitatea de concentrare. Intr-un fotoliu Masatto te vei redescoperi pe tine, cel dinaintea factorilor externi care te-au afectat. Tesiunea si rigiditatea muschilor vor fi de domeniul trecutului, iar odata ce te vei aseza in pat, somnul iti va fi netulburat de spasmele musculare si grijile acumulate pe parcursul zilei.

Pentru orice nelamuriri ai in legatura cu comanda ta, poti suna la numarul de telefon 0756478789.

Leave a Reply