Laptopurile APPLE au defecte la placa de baza/video ?

De la trackball-uri firave pana la baterii care pica rapid, laptopurile Apple (MacBook, MacBook Pro si MacBook Air) sunt destul de vulnerabile si pot prezenta anumite probleme care nu se intalnesc de obicei pe modelele Apple desktop. Daca aveti un laptop Apple care va face probleme, iata cum ati putea sa rezolvati cateva dintre ele.

Display Glossy
Nu va place faptul ca ecranul laptopului are stralucire reflectorizanta. Ati prefera mai degraba un finisaj mat? O solutie posibila ar fi sa cumparati un folie protectoare mata pentru MacBook. Este la fel ca folia de protectie pentru displayurile iPhone. Cu toate acestea, s-ar putea ca solutia sa nu va incante prea tare. Multi utilizatori nu au fost multumiti si s-au plans de faptul ca folia lasa urme neplacute pe display. De asemenea,laptopul nu va mai fi atat de placut si de subtire.

Performante lente
Vi se pare ca laptopul se misca prea incet? Incearca sa-l repari: http://www.onlaptop.ro/reparatii/apple-service/, Cauza poate fi reprezentata de o problema de harware sau de faptul ca resursele sunt prea mici pentru ce aveti dumneavoastra nevoie. Pentru diagnostic defecte va asteptam la service laptop Apple. Daca doriti insa upgrade la hard disk sau la memorie, putem verifica impreuna ce solutii aveti si care dintre ele va avantajeaza mai mult.

Accidente cu laptopuri Apple
Orice model de laptop poate fi avariat mai mult sau mai putin in urma unui accident. Uneori exista probleme majore, alteori poate fi vorba despre probleme mai mici. Oricum ar fi acestea, important este sa va adresati in timp util unui service de laptop Apple, deoarece in unele cazuri exista riscul ca accidentul produs sa produca in foarte scurt timp pagube mult mai mari, respectiv defectiuni majore pe componentele sale principale (cum ar fi placa de baza). Ma gandesc in primul rand la un accident de genul celui in care utilizatorul varsa din greseala lichid pe tastatura. In acest caz, in functie de factori ca tipul si cantitatea lichidului scurs in interior, este esential ca laptopul sa fie vazut de un specialist in service laptop Apple pentru a vedea cat de grav este accidentul si pentru a indeparta rapid orice urma de lichid care ar putea ajunge in zona placii de baza.

Probleme cu placa video
Indiferent daca vorbim despre placi video integrate sau placi video dedicate, laptopurile Apple pot avea probleme la acest capitol. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca acestea sunt semnificativ mai putine in comparatie cu cele prezente pe alte laptopuri de calitate mai slaba.

Daca laptopul Apple nu afiseaza bine, apar puncte sau linii pe display, la service laptop Apple va putem ajuta in timp util si la preturi accesibile.

Leave a Reply