Haine second hand, o necesitate pentru romani

Inca din primii ani de la revolutie, romanii au prins gustul magazinelor second hand. Iar acest lucru nu trebuie sa ne mire, cata vreme, decenii de-a randul, romanii aveau la dispozitie doar cateva magazine autohtone de unde se puteau imbraca, vestimentatia cu croiala moderna, specifica Vestului, patrunzand cu greu pe piata.

Deschiderea granitelor a facut insa ca invazia de produse din afara sa aduca in tara noastra o multime de produse, uneori nu de cea mai buna calitate. Astfel, tara noastra a fost invadata de produse de vestimentatie produsa in tari care nu mai respectau nicio norma in ceea ce priveste calitatea. Prin urmare, aparitia magazinelor de haine second hand a insemnat o noutate pentru noi, dar si o necesitate imensa.

Caci, odata cu cresterea preturilor, hainele de fabrica au devenit foarte scumpe, ca sa nu mai vorbim de brandurile renumite, de care nu te puteai atinge. Acest lucru este valabil si astazi, cand haine de firma, care in magazine costa sute de lei, le gasesti la preturi de nimic intr-un magazin sau depozit de haine sh de la Milenium Shopping.

De ce haine second hand si nu haine noi?

Unul dintre motivele pentru care cei mai multi dintre noi aleg magazinele second hand tine de preturile cu mult mai scazute decat in mall-uri sau alte centre comerciale obisnuite.

Prin urmare, indiferent ca vei merge la Milenium Shopping sau la orice alt magazine second hand din tara, vei avea ocazia sa gasesti haine produse de branduri celebre, pentru care nu va trebui sa scoti sume exorbitante din buzunar.

Dimpotriva, cu cateva zeci de lei, aici te poti imbraca din cap pana in picioare. Nu mai punem la socoteala ca, daca ai noroc, aici poti gasi haine cu eticheta intacta pe ele, abia scoase din tipla, cum se spune, pentru care poti rivaliza cu prietenii tai care au dat jumatate de salariu pe o geaca ori pe o pereche de adidasi.

Avantaj pentru cei care cumpara cantitati mari

Unul dintre avantajele pe care le ai insa la mileniumshopping.ro este insa acela ca hainele second hand nu sunt vandute doar la bucata. Aici ai posibilitatea de a achizitiona si cantitati mai mari, uneori la preturi derizorii, din care sa iti alegi apoi produsele care iti trebuie.

Nu este mai putin ca mare parte dintre produsele pe care le gasesti intr-un bax de haine le vei face, la randul tau, cadou cunoscutilor sau vecinilor de pe casa scarii. Insa, daca ai norocul sa dai peste un produs de firma, iar acesta mai este si in stare buna, atunci poti sa spui ca ai facut o afacere buna.

Leave a Reply