Firma de contabilitate aleasa in detrimentul unui contabil angajat intern – Contabuc te lamureste

Partea de contabilitate pentru o firma, indiferent de domeniul de activitate al acesteia, este una complexa. Te gandesti sa optezi pentru o persoana angajata in cadrul firmei sau pentru o firma de specialitate? Exista avantaje de ambele parti, insa tine cont ca o firma de nisa, cum este spre exemplu Contabuc, iti poate pune la dispozitie nu doar un contabil, ci chiar o echipa de specialisti, deci si servicii mai variate.

Contabuc, firma contabilitate din Bucuresti, vine cu o paleta larga de servicii. Vorbim despre servicii de contabilitate, de resursa umana si fiscalitate. La fiecare dintre acestea sunt subcategorii vaste, deci serviciile sunt complete.

O simpla comparatie cu o persoana angajata drept contabil in cadrul firmei demonstreaza ce anume este in avantaj: angajatul executa de regula sarcini conform fisei postului si are atributii limitate. De regula, astfel de persoane sunt specializate doar pe un anumit sector din contabilitate.

Totodata, colaborarea cu o firma de contabilitate aduce si garantia serviciilor de calitate. Asta pentru ca o astfel de firma are si raspundere penala si civila fata de firma beneficiara.

Firma de contabilitate sau un contabil angajat?

Exista motive de ambele tabere pentru care o alegere sau alta va avea prioritate. In linii mari trebuie subliniat ca:

  • Firma de contabilitate exclude investitiile in echipamente si tot ce tine de asigurarea locului unui angajat contabil.
  • Serviciile unei firme de profil sunt mai bine structurate fata de fisa postului unui angajat. In plus, beneficiarul are parte de oameni specializati, de experienta acestora, calificarea lor si profesionalism.
  • Firma de contabilitate va fi mereu la zi cu tot ce tine de legislatie si reglementarile legale. Pierderea, in cazul in care nu ar face asta, este mai mare – sunt pierduti mai multi clienti, mai multe firme, nu doar una cum se intampla in cazul unui contabil angajat.

Si lista aceasta ar putea continua cu mult mai multe aspecte. Este evident ca un contract de prestari servicii cu o firma de contabilitate poate fi mai avantajos decat a angaja o persoana pe post de contabil. Oferta celor de la Contabuc poate lamuri si poate fi un motiv in plus de a alege o astfel de colaborare. Tarifele variaza in functie de serviciile dorite si deci de pachetul ales.

Contact:

0 725 150 284

0767 684 806

office@contabuc.ro

Leave a Reply