De ce sa alegeti Insula Creta pentru o vacanta de neuitat?

Insula Creta este destinatia potrivita pentru numerosi turisti, aceasta devenind din ce in ce mai cunoscuta o data cu trecerea timpului. Desi probabil veti spune ca este o destinatie destul de aglomerata dat fiind popularitatea acestora, trebuie sa va mentionam faptul ca Insula Creta reuseste sa impresioneze chiar si cele mai pretentioase gusturi.

De ce sa o alegeti si cum reuseste aceasta sa impresioneze fiecare turist care ii atinge taramurile, veti vedea chiar in cadrul randurilor ce urmeaza. Haideti sa le descoperim impreuna! 

Atmosfera placuta

Atmosfera placuta este unul dintre marile avantaje ale Insulei Creta, aceasta fiind o destinatie de poveste pentru un public foarte numeros. Mai mult decat atat, apa calda si nisipul spectaculos realizeaza un cadru de poveste, de care trebuie neaparat sa va bucurati, in cazul in care nu ati facut-o pana acum.

De obicei, in perioada de vara, mai exact lunile aprilie-octombrie, va puteti bucura de apa calda a marii, dar si de culorile sale absolut superbe. Cu toate acestea, chiar daca veti ajunge pe insula si in afara acestei perioade, asta nu inseamna ca nu va veti putea bucura de atmosfera de poveste.

Din pacate, apa nu va mai fi la fel de prietenoasa, tocmai din cauza temperaturilor nu tocmai prielnice pentru plaja. Insa destinatia ramane una rupta din povesti, indiferent de perioada anului in care alegeti sa o descoperiti! 

Preturi accesibile in anumite perioade

Nu numai atmosfera este elementul care atrage anual mii de turisti pe insula, ci si preturile accesibile din anumite perioade ale anului. Din pacate, pe perioada verii, mai exact in lunile iulie august, dar chiar si iunie, preturile sunt estul de mari. Cu toate acestea, daca va organizati sejurul in afara acestei perioade, cu siguranta va veti putea bucura de o atmosfera placuta si de peisaje spectaculoase.

Poate fi vizitata oricand

De cele mai multe ori, atunci cand mergem intr-o locatie unde marea si plaja sunt elementele principale, avem tendinta de a ne planifica sejurul doar in perioada calda a anului. Insa, insula Creta face exceptie de la regula, aceasta putand fi vizitata oricand, indiferent de anotimp.

Chiar si in ianuarie se organizeaza diferite evenimente pe insula, datorita climatului mediteraneean ce este foarte bland chiar si in sezonul rece. Desi poate parea greu de crezut, daca va doriti preturi mai accesibile si peisaje de neuitat, puteti vizita Insula Creta chiar si pe perioada iernii sau a toamnei, pentru ca va va placea cu siguranta.

La finalul articolului…

Insula Creta este doar una dintre locatiile frumoase ale lumii ce merita vizitate macar o data in viata. Tocmai pentru a va usura si mai mult planificarea sejurului, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, pentru ca dumneavoastra sa puteti ajunge in cele mai frumoase locuri fara probleme.

Mai mult decat atat, serviciile de inchirieri auto din Timisoara, oferite de compania Novum sunt atent verificate de catre persoane specializate, astfel incat sa nu existe nicio neplacere pe parcursul sejurului dumneavoastra!

Leave a Reply