De ce este bine sa folosesti Deep Crawl pentru SEO?

Am descoperit Deep Crawl dupa ce am accesat softuri seo ieftine si inca de cand am facut cunostinta cu acest instrument de SEO ma intreb cum de am putut trai fara el pana acum.

Avantajul a fost ca am gasit pachetul de mai sus, mai exact peste 80 de softuri de SEO la pachet, pe care le-am achizitionat cu ajutorul unui abonament foarte ieftin. Le recomand tuturor celor interesati de campanii de SEO reusite.

In tabloul de bord completat cu crawlere, sunteti imediat confruntat cu un zid de informatii. Daca stiti ce cautati, atunci exista doua bare de cautare in partea de sus pentru a gasi o anumita adresa URL sau a gasi raportul intr-o anumita zona a arhitecturii site-ului; acest lucru ar putea fi orice, de la continutul corpului si etichetele sociale la adresele URL esuate si la redirectionarile site-ului.

In total, DeepCrawl a rulat 175 de rapoarte despre adresele mele URL – care in testul gratuit s-au dovedit a fi limitate la putin peste 10.000 – si au descoperit 30 de probleme legate de site-uri si au accesat cu sase niveluri sau link-uri profunde de pe pagina de pornire.

Pagina principala a tabloului de bord ofera o descriere detaliata a tuturor problemelor actuale ale site-ului, din care puteti trece la adresele URL specifice in care DeepCrawl va evidentia erorile paginii, cum ar fi continutul duplicat, paginile sparte, linkurile excesive sau paginile cu titluri, descrieri si metadate care au nevoie de imbunatatirea SEO.

Pe langa aceasta lista, am gasit o defalcare interactiva a diagramei interactive a celor mai raspandite probleme dintre cele 10 000 de pagini accesate cu crawlere.

DeepCrawl si-a actualizat si interfata cu utilizatorul de la prima noastra examinare, adaugand elemente in fiecare pagina pentru a facilita navigarea catre alte parti ale platformei si adaugarea unei sectiuni de tabloul de bord pentru a evalua toate crawlerele care ruleaza intr-un singur loc.

Pentru domeniul meu, am constatat ca, desi nu au existat probleme majore cu 49% din paginile mele (majoritatea paginilor “primare”), 30% din paginile mele de sub suprafata se ocupau de erorile serverului 5xx, 5% adresele URL nereusite si 16% din pagini au fost “neindexibile”.

Potrivit DeepCrawl, erorile 5xx au aparut probabil datorita blocarii site-urilor PCMag a crawl-ului sau datorita crawling-ului prea rapid pentru ca serverul sa se ocupe.

DeepCrawl a clarificat, de asemenea, ca paginile marcate ca primare nu sunt neaparat fara probleme si pot fi revizuite pentru a include pagini lipsa, pentru a exclude paginile cu valoare scazuta si pentru a adnota recomandarile SEO pe pagina.

Unele dintre celelalte unelte cu crawlere pe care le-am testat, inclusiv Ahrefs de 82,00 dolari la Ahrefs si Majestic 49,99 dolari la Majestic, va ofera si acest tip de defalcare, inclusiv probleme de baza ale site-ului, precum si indexarea backlink, adica legaturile de la alte site-uri catre dvs.

Ceea ce ceilalti nu fac deloc este sa se aprofundeze mai adanc in ceea ce priveste DeepCrawl, in special cu defectiuni precum paginile securizate cu protocolul HTTPS mai sigur, spre deosebire de HTTP, ceea ce algoritmul Google ia in considerare la clasarea paginilor.

Leave a Reply