De cate tipuri pot fi rujurile?

Rujul de buze este probabil cel mai des utilizat produs de make up de la Boys and Berries, iar acest lucru nu ar trebui sa ne surprinda in conditiile in care femeile se fac cu ruj pe buze in fiecare zi. Exista femei care nici macar nu merg pana la magazinul de la coltul blocului, fara a se face cu ruj.

Tinand cont de importanta acestui produs de make up, in urmatoarele randuri vom vedea cate tipuri de rujuri exista. Haideti asadar sa dezbatem acest subiect.

Exista multe tipuri de rujuri si pot fi folosite in functie de starea dumneavoastra de spirit sau de forma buzelor. Piata de rujuri de astazi contine o varietate de produse cu multe efecte si caracteristici. Iata cateva tipuri de ruj cu caracteristici de baza.

  1. Rujuri hidratante

Persoanele care au buze uscate ar trebui sa utilizeze rujul hidratant deoarece mentin buzele moi si netede. Aceste rujuri hidrateaza buzele datorita ingredientelor cum ar fi vitamina E, glicerina si aloe. Alte beneficii ale folosirii rujelor hidratante sunt buzele umede si foarte stralucitoare.

  1. Rujuri de satin si Sheer

Alte optiuni pentru buzele uscate sunt rujurile din satin si pur. Aceste rujuri hidrateaza si hranesc buzele si le fac stralucitoare si lucioase. Rujurile rubinate si satinice au ingrediente de ulei ridicate si pot parea mai intunecate in ambalaj decat pe buze. O alta caracteristica a rujurilor cu componente de ulei este aceea ca ar trebui reaplicate de mai multe ori.

  1. Rujurile mate

Rujurile mate sunt alegerea perfecta pentru femeile care cauta o nuanta colorata si frumoasa. Aceste rujuri au efect de buze plate si nu stralucitoare. Buzele tale pot arata mai dure si mai mici cu un ruj mat. De asemenea, se recomanda combinarea produselor cu vitamina E si aloe cu rujuri de mat.

  1. Creme ruj

Femeile care au buze mici ar trebui sa utilizeze rujuri crema. Rujul cu formula crema nu este atat de stralucitor, dar are un efect neted asupra buzelor. Puteti folosi luciu de buze dupa aceea pentru a va arata dorinta. Crema ruj contine mai multa ceara pentru a proteja buzele, dar poate provoca si efectul buzelor uscate.

  1. Rujul cu perle

Rujul maturat face buzele sa straluceasca. Perlele si rujul reflecta lumina si creaza un efect foarte stralucitor pe buze. Efectele negative sunt cele care pot determina buzele sa se simta grele, crapate si uscate. Se recomanda hidratarea buzelor inainte de folosirea rujurilor.

  1. Ruj lucios

Glossul este un ruj foarte popular pentru femeile cu buze subtiri si mici deoarece face ca buzele sa straluceasca si sa sporeasca dimensiunea adancimii. Glossul poate fi combinat cu rujul traditional.

Asadar, acestea sunt rujurile spre care femeile isi pot indrepta atentia, iar acum le pot achizitiona de pe MakeHot. Fireste, fiecare dintre acele rujuri prezentate anterior, vin in diferite nuante, iar fiecare doamna si domnisoara isi va putea alege rujul preferat, pentru ca pe MakeHot se gasesc astfel de produse, de cea mai buna calitate, de la branduri de top.

Leave a Reply