Cum va puteti feri de practicile gresite si de firmele SEO neserioase?

O practica ilicita este includerea paginilor de intrare umplute cu cuvinte cheie pe site-ul clientului. Un expert SEO sustine ca aceasta practica va face pagina mai relevanta si va corespunde unui numar mai mare de solicitari din partea utilizatorilor.

Acest principiu este gresit deoarece o pagina data este rareori relevanta pentru un numar mare de cuvinte cheie.

Aceste practici pot merge chiar mai departe: foarte des, aceste pagini prin satelit contin legaturi secrete care indica site-urile celorlalti clienti ai firmei de SEO.

Acestea deviaza popularitatea site-ului original la SEO si la ceilalti clienti ai sai, care uneori pot detine site-uri cu continut discutabil sau ilegal. Cele mai bune practici de SEO sunt pe http://danbradu.com/.

Daca credeti ca ati fost inselat de o firma SEO, puteti sa o raportati.

Nimeni nu poate garanta prima pozitie in rezultatele cautarii Google.

Fii atent la orice expert SEO care promite un bun clasament al site-ului dvs., care promoveaza o “relatie privilegiata” cu Google sau care pretinde ca are un sistem de cerere de indexare a prioritatii catre Google. Google nu indexeaza niciun site in prioritate.

De fapt, singura modalitate de a trimite un site catre Google este sa folositi pagina specifica pentru a adauga adrese URL sau pentru a trimite un sitemap, pe care il puteti face singur. Si este complet gratuit.

Fiti atenti daca oricare dintre firmele de SEO cu care lucrati se refugiaza in spatele confidentialitatii sau nu par dispusi sa-si contureze in mod clar intentiile.

Daca un punct nu este clar, nu ezitati sa cereti explicatii. Daca un expert SEO creeaza continut inselator sau ambiguu in numele dvs. (cum ar fi o pagina de satelit sau un domeniu “temporar”), site-ul dvs. poate fi eliminat definitiv din indexul Google. In cele din urma, trebuie sa stiti ca sunteti responsabil pentru actiunile companiilor pe care ii utilizati.

Prin urmare, va sfatuim sa va asigurati de tipul de “ajutor” pe care acestea intentioneaza sa  vi-l ofere. Un expert SEO cu acces FTP la serverul dvs. ar trebui sa fie dispus sa explice fiecare dintre modificarile pe care le face pe site-ul dvs.

Va sfatuim sa nu includeti un link catre un site SEO.

Evitati profesionistii SEO care incearca sa demonstreze eficacitatea “legaturilor gratuite”, care ofera “sisteme de schimb de link-uri folosite de toata lumea” sau care promit sa comunice site-ul dvs. la “cateva mii de motoare de cautare “.

Acest tip de propunere nu are, de obicei, cel mai mic efect pozitiv asupra clasamentului site-ului dvs. in motoarele de cautare importante.

Utilizati bunul simt si judecata.

Inainte de a decide sa utilizati un serviciu SEO, aflati despre aceasta activitate si despre optimizarea pentru motoarele de cautare in general. Google poate, desigur, sa va ajute in cercetarea dumneavoastra. Probabil ca ar trebui sa cititi, de asemenea, cateva elemente de stiri edificatoare pe acest subiect.

Solicitati informatii despre utilizarea exacta a bugetului solicitat.

Google nu vinde pozitiile de top in rezultatele noastre de cautare. Cu toate acestea, unele motoare de cautare combina rezultatele cautarii “cost-pe-clic” sau incluziunile platite cu rezultate standard de cautare.

Leave a Reply