Cum stimulezi imaginatia copiilor

Cred ca cele mai potrivite sunt jocurile logice pentru ca acestea stimuleaza imaginatia copiilor intr-un mod foarte bun. Ii ajuta sa isi dezvolte gandirea intr-un mod pozitiv invatand totodata lucruri noi.

In ziua de azi exista foarte multe asemenea jicuri in lumea virtuala, pe internet mai exact. Trebuie doar sa le aratam copiilor noastri ce e bine pentru ei. Mie, de exemplu, imi plac foarte mult aceste jocuri. Am gasit deunazi un joc foarte usor, la indemana oricarui copil, jocul se numeste “5 in linie” si este echivalentul celebrului “x si 0″. Cred ca este foarte usor si dezvolta imaginatia si indemanarea copiilor.

Un alt joc care mi-a parut foarte interesant pentru copii, dar si pentru noi cei mari cand vrem sa uitam de probleme este un joc tip puzzle… Pe langa satisfactia reusitei ai parte si de un pic de distractie cand formezi imagini hazlii care nu au nici o noima.

Exista zeci de astfel de alternative pe internet… jocuri care nu fac nici un rau ci dimpotriva ajuta sa stimularea imaginatiei. Cred ca noi, parintii, ar trebui sa fim mai atenti la ceea ce fac copii nostri la calculator si sa-i indrumam spre lucruri si activitati specifice varstei lor.

Pana la urma o ora sau maxim doua in fata calculatorului nu fac rau nimanui, chiar daca multa lume se chinuieste sa convinga ca statul in fata calculatorului nu face bine nimanui. Un pic de distractie acasa nu stica, nu?

In ziua de azi cu greu mai gasesti imbracaminte copii ieftina… asa ca am ales sa apelez la Pifou pentru ca ei ofera o gama larga de imbracaminte copii ieftina.. asa ca, doamnelor, nu ratati!

Aratati-mi un copil care sa nu iubeasca aceste masinute radiocomandate sau trenulete electrice! Ei bine, de acum gasesti masinute radiocomandate si trenulete electrice pentru placerea copiilor tai! Monopoly si monster high sunt niste jocuri de care copii nu se mai dezlipesc odata ce au pus mana pe ele… si trebuie sa recunosc ca si mie imi plac!

Leave a Reply