Cum sa iti schimbi usor parbrizul in Suceava

Desi pare o operatiune banala, schimbarea unui parbriz nu este o misiune chiar atat de usoara. Este o operatiune pe care, de obicei, nu o poti face acasa, iar aceasta din simplul motiv ca ai nevoie de o serie de ustensile speciale. In plus, trebuie sa stii cu exactitate atat dimensiunile si tipul parbrizului, precum si modul de manuire.

Iar daca nu ai lucrat pana acum intr-un service auto, te asiguram ca schimbarea unui parbriz este o sarcina pe care ar trebui sa o lasi pe mana profesionistilor.

Dar sa vedem insa care sunt motivele pentru care ar trebui sa iti schimbi parbrizul si cum poti face acest lucru in mod rapid si eficient daca te afli in Suceava sau in partea de nord a atarii.

Pericole la tot pasul

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca, a fi sofer in ziua de astazi implica o sumedenie de riscuri si de responsabilitati. Drumurile noastre sunt cum sunt, iar o pietricica zburata la peste 100 de km pe ora iti poate face parbrizul tandari.

De asemenea, cel puti daca esti in judetul Suceava, un judet cu multe balastiere, mersul in spatele unei autobasculante incarcate cu pietris sau alte materiale de constructii iti poate aduce oricand o fisura in parbriz.

Nu mai punem la socoteala accidentele care te pandesc la tot pasul, fie din cauza propriei neatentii, fie din partea celorlalti participanti la trafic. Astfel, de la izbirea nui patruped pe sosea si pana la accidente prin care pasagerul este proiectat in geamul parbrizului se intalnesc zilnic pe soselele din regiunea Moldovei. Din acest punct de vedere, un atelier de montaj parbrize auto in Suceava ti-ar fi de mare ajutor.

Contract cu firmele de asigurari

Ce trebuie sa stii insa atunci cand cauti montaj parbrize auto in Suceava? Inainte de toate, trebuie sa vezi daca atelierul respectiv lucreaza cu firmele de asigurari, astfel incat, in cazul unui accident, sa iti poti deconta cheltuielile cu manopera si cu parbrizul, in sine.

Mai apoi, ar trebui sa vezi ce fel de materiale se folosesc la montaj, astfel incat acestea sa fie de calitatea dorita de tine sau de la un anumit producator, compatibil cu tipul tau de masina. Recomandam siteul MasterAutoGlass.ro.

Folii omologate RAR

Nu este obligatoriu insa sa ajungi la un astfel de atelier doar pentru schimbarea unui parbriz. Si in cazul in care doresti o simpla foliere a lunetei sau a geamurilor laterale, tot va trebui sa cauti un atelier de montaj parbrize auto in Suceava.

Aceasta in conditiile in care pentru foliere si alte operatiuni, parbrizul trebuie demontat cu grija, cu echipamente profesioniste, pentru a evita alte accidente si costuri suplimentare.

Leave a Reply