Cum poti obtine certificatul constatator in doar 5 minute? Aplicatia Docloud si facilitatile sale

Documentul care prezinta starea la zi a unei societati si cuprinde datele esentiale cu privire la activitatea firmei si persoanele aflate la conducere porta denumirea de certificat constatator.

Daca pana in 2014 existau numai doua tipuri de certificate constatatoare, unul scurt, cerut de regula la licitatii, respectiv unul lung, cerut la banci pentru linii de credit sau pentru incheierea de contracte, in prezent exista numai putin de 4 feluri. Iata care sunt acestea!

  • Certificatul constatator de baza

Este tipul de certificat cel mai solicitat, care cuprinde informatii de identificare a firmei, despre sediul social/profesional, date despre capitalul social, despre actionari, asociati si puterile acestora in societate, informatii cu privire la curator, cenzori, auditori, codul CAEN, date despre filiale, subunitati, sucursale, date despre punctele de lucru si despre activitatile intreprinse aici, fapte de ordin penal, sentinte.

  • Certificatul constatator fonduri IMM

Denumirea sa sugereaza explicit cazurile in care acesta este necesar.

  • Certificat constatator pentru insolventa

La fel ca in cazul anterior, situatia in care acest certificat este util este evidenta.

  • Furnizare informatii extinse

Spre deosebire de certificatul constatator standard, acesta include informatii suplimentare cum ar fi provenienta firmei, firma mama (daca este cazul), date despre insolventa, fapte de ordin penal si nu in ultimul rand, codurile CAEN secundare, adica toate cele trecute in actul constitutiv, nu doar cele autorizate.

Veste buna pentru firme – posibilitatea de a obtine certificatul constator de la ONRC printr-o aplicatie dedicata

Firmele care solicita lunar certificate de la ONRC pot rasufla acum usurate, intrucat documentele pot fi accesate chiar de la sediul firmei, la costuri similare.

Cum este posibil acest lucru? Ei bine, specialistii de la Docloud.ro au conceput o aplicatie menita sa faciliteze obtinerea certificatului constatator de catre firme, simplu si rapid.

App.docloud.ro este prima aplicatie destinata mediului privat de afaceri din Romania, care permite eliberarea celor 4 tipuri de certificate constatoare de catre ONRC.

Este o solutie de obtinere certificate constatatoare online in 5 minute gandita sa reduca birocratia si nervii cauzati de statul la cozi interminabile.

Astfel, documentele necesare unei societati sau unei persoane fizice autorizate pot fi obtinute prin internet, de la distanta, cu conditia sa fie indeplinite cateva conditii de baza de catre solicitant.

Aceasta trebuie sa aiba acces la o retea de internet, semnatura electronica si, nu il ultimul rand, un card sau un cont bancar, din care poate sa vireze suma de bani. Este mai simplu decat ti-ai imaginat, nu-i asa?

Prin aplicatia Docloud autenticitatea documentelor obtinute la distanta este garantata, precum si integritatea datelor. Totul este securizat prin crearea unui cont protejat prin intermediul unei parole si a unei adrese de email.

Cat priveste timpul de asteptare, si aici vestile sunt imbucuratoare. De la confirmarea online a platii nu dureaza mai mult de 5 minute pana se elibereaza certificatul constatator.

Acesta va avea aceeasi valoare si va produce acelasi efecte intocmai ca unul cu semnatura olografa. Prin urmare, poate fi folosit cu succes in cazurile in care se cere demonstrarea legimitatii societatii sau pentru a desfasura activitati autorizate.

Devine astfel document obligatoriu pentru companie in relatia cu institutiile publice sau cu alte entitati – participarea la licitatii, solicitarea unui credit bancar, prezentareain fata instantelor judecatoresti, etc.

Simplu de utilizat, aplicatia Docloud, desi nu de mult timp lansata, a devenit deja un ajutor de nadejde pentru multi administratori si manageri de firme din Romania, continuand sa convinga publicul prin avantajele de necontestat pe care le prezinta. Mai multe informatii si detalii de interes se gasesc in cadrul paginii docloud.ro.

 

Leave a Reply