Cum aducem trafic cu SlideShare?

In momentul in care vrem sa avem mai mult trafic pe site vom incepe in general prin a gasi metodele gratuite prin care vom putea face asta. Toate aceste detalii conteaza enorm in procesul de optimizare seo.

Indiferent ca aveti un site nou sau unul mai vechi  procesul de optimizare pentru motoarele de cautare este extrem de important si nu ar trebui trecut cu vederea daca vreti ca site-ul pe care il aveti sa fie indexat bine si sa apara in cautarile de pe Google in prima pagina si chiar pe prima pozitie.

Totusi de multe ori nu folosim cele mai bune alternative free pentru ca pur si simplu nu stim care sunt ele. Un exemplu al unei asemenea alternative pe care sunt multi marketeri care nu o folosesc la capacitatea ei maxina este si SlideShare. Aceasta e o mare greseala si aici se poate aduce trafic semnificativ pe site care va fi obtinut gratuit.

Ce reprezinta slide share si cum poate fi folosit. Slide share este un site web de social media si unul din multele pe care puteti sa distribuiti continut, insa este chiar unul din cele mai bune asa cum veti putea vedea mai departe. Spre deosebire de celelalte retele de socializare aici nu puneti doar mesaje si imagini sau doar imagini ci puteti sa puneti si prezentari.

Aceste prezentari se folosesc in general in business de mai bine de zece ani si pot sa exprime perfect din punct de vedere vizual ceea ce doriti sa faceti cunoscut. Pe slide share puteti sa va puneti gratuit prezentarile si daca ele devin populare nu doar ca veti obtine trafic in plus pe site insa puteti sa va imbunatatiti de asemenea si rankul la Google sau imaginea generala a brandului. Daca e folosit cum trebuie este o retea de socializare care va aduce doar beneficii pe termen lung.

Sunt mai multe reguli pe care va trebui sa le urmam pentru a deveni mai populari in acest domeniu. Acestea nu sunt dificile de inteles chiar daca implica si ceva efort de la voi. Iata cam ce trebuie si ce nu trebuie sa faceti daca vreti sa obtineti trafic cu aceasta retea de socializare.

Incarcati de fiecare data prezentari de calitate si profesionale. Una din cele mai importante reguli pentru succesul in slide share este ca prezentarile distribuite sa aiba o calitate cat mai mare si aici nu exista exceptii.

Asta se aplica nu doar la continutul prezentarii dar si la designul sau. Daca nu va pricepeti sa faceti siguri un design cat mai bun atunci platiti pe cineva sa va faca designul si sa va structureze informatiile.

Decat sa puneti prezentari slabe din punct de vedere calitativ mai bine nu o mai faceti deloc. Va recomandam sa asteptati pana cand veti avea pregatite mai multe prezentari profesionale si abia dupa sa postati. In ceea ce priveste continutul in sine in geeral cele mai populare prezentari sunt folositoare pentru utilizatori pentru anumite tipuri de afaceri spre exemplu, sau sunt unele senzationale.

Nu uitati de titlu si de descriere.

Leave a Reply