Comanda suzete Bibs, disponibile la Little Prints

Bebelusii plang din varii motive, dar niciodata degeaba. Atunci cand un bebe scanceste sau plange cu adevarat, cu siguranta exista o cauza care i-a provocat aceasta stare. Fie trebuie schimbat, fie ii este foame sau sete – lucruri ce pot fi rezolvate pe moment, fie are colici. Colicii sunt o mare problema pentru cei mici, dar si pentru parinti pentru ca este trist sa il vezi pe cel mic cum plange si sa stii ca nu poti face nimic.

Sunt unele lucruri care il pot linisti oarecum pe bebe si printre acestea se enumera si suzeta. Suzetele sunt utilizate deseori pentru a-l calma pe cel mic, iar studiile arata ca o suzeta aleasa corect nu aduce nimic negativ cu privire la dezvoltarea copilului, contrar a ceea ce cred unii oameni.

Deci pentru a calma durerile intr-o anumita masura si pentru a linisti bebelusul, suzeta este un articol must-have. Daca vrei sa alegi suzete potrivite, create special, care sa indeplineasca toate aspectele importante, alege suzetele Bibs pe care le poti achizitiona de la Little Prints.

Prin ce se deosebesc suzetele Bibs

Avand in vedere ca Little Prints este un e-shop destinat bebelusilor, cu produse create special pentru ei, cu atentie la fiecare detaliu, cu siguranta si suzetele disponibile aici sunt cele potrivite. Avand in vedere ca sunt semnate Bibs – de acest binecunoscut brand, recomandat chiar si de persoane publice – acestea respecta toate conditiile necesare: aspect placut, utilitate, materiale non-toxice.

Materialul din care sunt confectionate aceste suzete si anume latexul natural ii fereste pe cei mici de la diverse alergii si le ofera protectia de care au nevoie. De asemenea dispun de 3 tipuri de suzete in functie de varsta celor mici astfel incat sa li se potriveasca perfect.

Avand in vedere ca suzeta are rolul de a calma bebelusul de multe ori, modelele Bibs sunt perfecte in acest sens pentru ca le reda sentimentul de siguranta avand in vedere ca tetina imita foarte bine sanul mamei. Marginile acesteia sunt predispuse spre exterior astfel incat sa minimizeze contactul cu pielea fina din jurul guritei, deci evita astfel aparitia iritatiilor.

Alege pentru bebelusul tau produsele special create, cu atentie la fiecare detaliu pentru a-l feri de diverse iritatii si probleme. Little Prints poate fi partenerul ideal pentru tine in aceasta situatie pentru ca vei gasi aici o lume a produselor pentru bebelusi, de calitate premium.

Contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847

Leave a Reply