Cinci motive sa alegi un sistem de navigatie Android

Probabil ca te-ai gandit de multe ori ce sens mai are sa iti instalezi un sistem de navigatie auto pe masina ta, din moment ce astazi avem acces in permanenta la telefon mobil sau tableta, iar internetul este la discretie, aproape gratuit am putea spune. Ei bine, motivele pentru a opta in favoarea unui sistem de navigatie auto sunt multiple, cu atat mai mult atunci cand vorbim despre o navigatie Android.

In primul rand, vorbim despre un sistem tot in unul, e care vei avea acces la orice informatie care iti este utila in timpul unei calatorii cu masina. Mai apoi, avem de-a face cu un sistem compact, care nu necesita mult loc in habitaclu si nici cunostinte avansate de electronica pentru instalare.

Nu in ultimul rand, vorbim despre preturi competitive, in ciuda faptului ca avem de-a face cu un gadget de ultima generatie, care incorporeaza cele mai noi tehnologii pentru ca tu sa te bucuri din plin de placerea condusului si mai putin de cautarea unor posturi de radio cu muzica in zone in care nici macar semnalul telefonului mobil nu ajunge.

Semnal si baterie la discretie

Asadar, unul dintre principalele avantaje ale unui sistem de navigatie Android consta in semnalul GPS de calitate, conferit de antena speciala incorporata in consola nou-instalata. Acesta iti va oferi un semnal de calitate pentru consola ta, chiar si in zone in care alte retele de tehnologie nu reusesc. Nu va trebui sa iti mai faci asadar griji ca nu vei mai putea accesa hartile si informatiile despre calatoria ta cu masina din cauza lipsei semnalului la telefon.

Totodata, un sistem de navigatie nu va trebui pus niciodata la incarcat, asa cum faci zilnic cu telefonul tau mobil. Chiar daca acesta poate consuma niste resurse importante din punct de vedere al memoriei interne si chiar la nivelul energiei electrice folosite, un sistem de navigatie Android poate fi alimentat foarte simplu de la bateria masinii, asemanator oricarui sistem audio sau alte accesorii pentru ascultat muzica pe masina.

Compatibil cu telefonul

Si, fiindca am amintit de aparatele de tip smartphone, acestea pot completa in mod fericit functionarea unei console Android, cata vreme continutul poate fi partajat direct pe ecranul tactil al consolei. Din acest motiv, putem spune ca aceste console sunt perfect compatibile cu telefoanele Android din ziua de astazi, ceea ce le confera un avantaj in plus fata de alti producatori de e aceasta piata.

Potrivire perfecta in bord

Probabil te-ai intrebat la ce bun sa mai achizitionezi un astfel de sistem, de vreme ce va trebui sa scoti iarasi bani din buzunar pentru un electrician capabil sa-ti monteze cala carte navigatia auto. Trebuie sa stii insa ca acest sistem se monteaza foarte usor si fara modificari in bordul masinii.

Nu in ultimul rand, sistemele sunt compatibile cu aproape toti producatorii prezenti pe piata auto din tara noastra. Din acest punct de vedere, putem spune ca aproape nu exista model de autoturism pentru care sa nu iti poti instala un sistem de navigatie auto, la preturi dintre cele mai competitive.

Leave a Reply