Cele mai bune 5 aplicații gratuite pentru fitness

fitness-buddy

Deoarece tot timpul găsim motive “întemeiate” să nu mergem la sala de fitness (este prea departe, nu-mi convine programul, abonamentul este prea scump) mai nou au apărut aplicațiile pentru telefonul mobil care să ne ajute să ne menținem în formă.

Dacă avem o astfel de aplicație pentru fitness instalată pe telefon, drumul spre sală chiar devine istorie. Mai jos găsiți o listă cu cele mai bune 5 aplicații gratuite pentru fitness (conform Business Insider):

Fitness Buddy este o aplicație foarte populară care îți oferă acces la 300 de exerciții. Este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iPhone.
Fleetly. Dacă ai nevoie de încurajarea unui “coechipier” pentru a începe antrenamentele, acestă aplicație este pentru tine. Aplicația mizează pe spiritul de competiție (îți permite să câștigi puncte, să te alături unor echipe virtuale sau să participi la diferite întreceri) și este disponibilă doar pentru iPhone.
GAINFitness este o aplicație pentru iPhone creată de un fost jucător de fotbal. Aplicația este destinată celor care vor să-și lucreze mușchii folosindu-se doar de obiecte care se găsesc în fiecare casă (o masă, un scaun, etc).
Nike Training Club este o aplicație pentru iPhone sau Android care oferă antrenamente de 30 sau 45 de minute, predate de instructori profesioniști.
Calorie Counter by FatSecret. Aplicația ține un jurnal cu alimentele consumate și un jurnal cu caloriile pe care le “arzi” prin exerciții. Este disponibilă pe iPhone și Android.

Leave a Reply