Ce tipuri de designeri de interior sunt disponibili?

Designerii profesionisti de interior transforma casa dumneavoastra folosindu-se de lucrurile pe care le-ati acumulat de-a lungul anilor. Rezultatul final este un spatiu echilibrat, armonios si relaxant care reflecta personalitatea celor care il folosesc.

Ce este un designer de interior certificat?

Un designer de interior certificat este un profesionist de design competent care este calificat sa proiecteze, sa pregateasca si sa prezinte orice tip de plan de constructie non-structurala si non-seismica pentru constructii interioare si specificatii pentru departamentele locale ale cladirilor.

Designerii de interior ARTBIENT certificati au demonstrat prin pregatire, experienta si testarea cunostintele lor, siguranta vietii, inflamabilitatea si problemele legate de codul de acces pentru persoanele cu handicap. Majoritatea designerilor de interior au o pregatire de cel putin patru ani.

Multi au diplome de Master in design interior sau alte studii suplimentare in arhitectura sau design interior. Sunt unii designeri de interior care au doar o experienta de cativa ani fara licenta in design interior, dar de obicei sunt bine pregatiti si au multi ani de experienta calificata.

Ce sa intrebati la prima intalnire un designer de interior?

Cereti sa vedeti portofoliul designerului de interior, dar nu uitati ca desenele reflecta gusturile celorlalti, nu neaparat cele ale designerului.

Intrebati cum va fi gestionat bugetul stabilit pentru designul interior.

Intrebati despre tipurile de servicii pe care le poate oferi.

Cereti o lista de referinte.

Ce vi se poate cere la prima intalnire?

Pentru cine este spatiul proiectat?

Ce activitati vor avea loc in spatiu?

Cat timp aveti de gand sa ocupati spatiul?

Care este intervalul de timp pentru finalizarea proiectului?

Care este bugetul dvs.?

Ce imagine doriti sa proiectati?

Ce culori, stil si efecte va plac?

Care sunt obiectivele si stilul dvs. de viata?

Este o idee buna sa va pregatiti pentru prima dvs. intalnire cu un designer de interior profesionist, creand propriul dosar de decupaje din reviste, cataloage si carti de idei de design interior.

Exista o multime de oportunitati pentru cei din industria de design interior si de decoratiuni interioare. Unii designeri de interior pot profesa in proiectarea de uz casnic, corporate sau comercial. Altii sunt specializati in proiectarea facilitatilor de sanatate sau chiar a unitatilor turistice.

Cea mai recenta tendinta pentru cei din industria de design interior este aceea de a putea incorpora designul ingineriei si esteticii potrivit cu dezvoltarea durabila. Chiar si designerii sunt acum mai constienti de starea mediului inconjurator, astfel incat acestia tind sa utilizeze materiale ecologice in desenele lor.

Leave a Reply