Ce sunt brazii de Craciun FULL 3D?

Daca ar trebui sa le definim intr-un singur cuvant, acesta ar fi “PERFECTIUNE”. Acesti brazi de Craciun sunt compusi 100% din ace de pin 3D, ceea ce garanteaza un aspect perfect realist al bradului. Calitatea are un pret, iar acest lucru nu este diferit in cazul brazilor FULL 3D. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca productia unor astfel de printuri 3D perfecte din crengute este foarte costisitoare.

Brazi de Craciun 3D full

Brazii de Craciun 3D complet (100% 3D) sunt realizati in intregime din ace 3D si, astfel, imita perfect un brad viu. Bradul de Craciun Full 3D reprezinta cel mai luxos si modern lucru pe care il poate oferi piata. Ramurile de ace moi 3D sunt fabricate din materiale PE (polietilena) de cea mai buna calitate, folosind cea mai recenta tehnologie. In acest an am pregatit pentru dumneavoastra pana la 6 noutati exclusive, astfel ca in oferta noastra veti gasi peste 10 brazi de lux (100% 3D).

Nu vei putea deosebi acele 3D de cele reale

Brazii de Craciun 3D au ace moi, realizate din materiale PE de foarte buna calitate. Toate capetele crengilor sunt turnate in matrite speciale. Doar in partea centrala, acele sunt realizate din PVC clasic. Acest lucru, la randul sau, confera bradului volumul necesar. Combinatia dintre diferitele materiale este cea care confera brazilor de Craciun un aspect realist, atat in ceea ce priveste forma acelor, cat si forma si volumul general.

Un brad de Craciun 3D va va servi multi ani

Nu va mai trebui sa cautati un brad de Craciun frumos in fiecare an. Asamblati pur si simplu bradul artificial de Craciun 3D de inalta calitate din cele trei parti ale sale in fiecare an si puneti-l la loc dupa sarbatorile de Craciun. Nu pierde ace si nu picura ghinion pe parchetul sau covorul vostru scump. Cu toate acestea, in ultimii ani, interesul pentru brazii de Craciun FULL 3D a crescut foarte mult.

Brazi de Craciun artificiali 3D pe care nu ii vei deosebii de cei vii

Brazii de Craciun artificiali 3D reprezinta cea mai buna calitate pe care o puteti cumpara astazi. Nu numai ca sunt foarte durabile si de inalta calitate, dar nu pot fi deosebite de cele vii. Un brad de Craciun decorat este un simbol esential al Craciunului. Cu toate acestea, un numar incredibil de brazi sunt arsi in fiecare an din acest motiv.

Adevarul este ca, de obicei, acestea nu sunt brazi din padure. Brazii de Craciun sunt de fapt crescuti pe camp. Dupa cativa ani, cand au ajuns la dimensiunea potrivita, se regasesc in camerele noastre de zi. Cu toate acestea, este totusi mult mai ecologic pentru natura sa cumparati un brad artificial. Nu orice brad. Este doar ecologic sa cumparati unul care va dura multi ani.

Brazi de Craciun foarte largi

Cine nu si-ar dori un brad de Craciun foarte lat si extrem de dens, care este garantat sa domine orice camera. In ultimii ani, producatorii au inceput sa se concentreze pe producerea unor astfel de brazi masivi. In oferta noastra le gasiti in variantele XL supradimensionate, care au un numar mai mare de ramuri si sunt cu 15-20 cm mai late decat bradul clasic. Nu e de mirare ca sunt din ce in ce mai solicitate.

Leave a Reply