Ce sunt antioxidantii?

Antioxidanții precum Antioxivita, sunt substanțe care pot preveni sau încetini deteriorarea celulelor cauzate de radicalii liberi, molecule instabile pe care organismul le produce ca o reacție la presiuni de mediu și de altă natură.

Sursele de antioxidanti pot fi naturale sau artificiale. Anumite alimente pe bază de plante sunt considerate a fi bogate în antioxidanți. Antioxidantii pe bază de plante sunt un fel de nutrient fitonutrient sau nutritiv pe bază de plante.

Organismul produce, de asemenea, unii antioxidanți cunoscuți sub numele de antioxidanți endogeni. Antioxidanții care vin din afara corpului sunt numiți exogeni.

Radicalii liberi sunt substanțe reziduale produse de celule, deoarece organismul procesează alimentele și reacționează la mediu. În cazul în care organismul nu poate procesa și elimina radicalii liberi în mod eficient, stresul oxidativ poate rezulta. Acest lucru poate dăuna celulelor și funcției organismului. Radicalii liberi sunt, de asemenea, cunoscuți ca specii reactive de oxigen (ROS).

Factorii care cresc producția de radicali liberi în organism pot fi interni, cum ar fi inflamația; externi, cum ar fi poluarea, expunerea la radiații UV și fumul de țigară.

Stresul oxidativ a fost legat de boli cardiace, cancer, artrită, accident vascular cerebral, boli respiratorii, deficiență imună, emfizem, boala Parkinson și alte afecțiuni inflamatorii sau ischemice. Se spune că antioxidanții ajută la neutralizarea radicalilor liberi din corpul nostru și se crede că acest lucru stimulează sănătatea generală.

Antioxidanții acționează ca agenți de curățare radicali, donatori de hidrogen, donori de electroni, descompunere de peroxizi, quencher de oxigen singlet, inhibitor de enzime, sinergici și agenți de chelatare a metalulu

Beneficiile antioxidantilor

Antioxidantii precum Antioxivita va pot ajuta sa încetiniti îmbătrânirea si sa reduceti stresul oxidativ (actiune genetica directa pe gena longevitatii).

De-asemenea, acest supliment antioxidant va poate ajuta in ceea ce priveste normalizarea tranzitului intestinal, dar si in ceea ce priveste reglarea tensiunii arteriele. Nu in ultimul rand, precizam faptul ca suplimentul Antioxivita va poate ajuta sa scadeti vizibil si neconditionat glicemia, colesterolul si trigliceridele.

Antioxivita care este un produs antioxidant creat din apa, extract din samburi, pielite si rahis de struguri* (min. 40% substanta uscata); are actiune puternic antitumorală; antivirală; antibacteriană; tonică pentru creier, musculatură și sistemul circulator.

Precizam faptul ca un asemenea supliment este ideal pentru persoanele care sunt predispuse la bolile cardiovasculare, flebite, varice; insa si persoanele cu antecedente familiare de accidente vasculare sau persoanele cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor isi pot indrepta atentia cu incredere spre acest antioxidant. Adultii pot lua pentru intretinere sau preventie 2.5 ml in fiecare zi, in timp ce pentru copii este recomandat 1 ml, pe o durata de 30 de zile.

Daca se administreaza Antioxivita ca tratament, persoanele pana in 80 kg trebuie sa ia 5 ml pe zi, cei intre 80 si 100 de kile trebuie sa ia 7 ml pe zi, iar cei peste 100 kg, 10 ml pe zi.

In incheiere precizam faptul ca mai multe cercetari efectuate odata cu trecerea timpului, au aratat ca suplimentele antioxidante pot ajuta la reducerea pierderii vederii datorata degenerarii maculare legate de varsta la persoanele in varsta.

Leave a Reply