Ce rol are o freza pentru unghii?

Pentru a pastra o forma perfecta a unghiilor si un aspect ingrijit, nu este necesar sa vizitati in mod constant saloane de unghii. Este suficient sa achizitionati unelte speciale pentru uz casnic de pe Shopu.ro, printre care si o freza pentru manichiura.

Freza pentru manichiura este un dispozitiv alimentat electric care are o gama larga de actiuni in manichiura si pedichiura. Dispozitivul este utilizat pentru:

  • corectarea formei unghiilor;
  • indepartarea pieilor keratinizate pe degetele si cuticulele de pe patul unghiilor;
  • lucrari de slefuire si lustruire cu placa de unghii.

Acest instrument are o serie de avantaje semnificative fata de ingrijirea clasica obisnuita. Utilizarea tehnologiei protejeaza pielea delicata. Prelucrarea are loc rapid si nu dauneaza chiar structurii placii unghiilor.

Totul este gandit constructiv: utilizatorul tine manerul, la capatul caruia este amplasat arborele rotativ. Pe ea sunt stabilite diferite mori de duze. Este suficient sa alegeti necesarul (in forma, abrazivitate si alti parametri) pentru a procesa rapid si fara durere zona necesara.

Un alt bonus important este economisirea nu numai a timpului pentru procedura, dar si a banilor pentru achizitionarea de fisiere si agenti de inmuiere. In absenta acestuia din urma, probabilitatea unei reactii alergice este redusa.

Puteti cumpara o astfel de masina atat pentru uz casnic cat si profesional. In primul caz, utilizatorul nu are nevoie sa viziteze un specialist. Dupa ce ati invatat cum sa utilizati o masina de manichiura si pedichiura, le puteti oferi in mod independent mainile si picioarele dvs. un aspect bine ingrijit.

Atunci cand vreti sa achizitionati un asemenea set de manichiura de pe Shopu.ro care contine si freza pentru unghii, trebuie sa tineti cont de mai multe detalii importante, printre care:

Putere

Pentru utilizarea in interes personal, un dispozitiv cu o capacitate de cel putin 35 W va fi adecvat. Daca se adauga lucrul cu unghii extinse, atunci puterea ar trebui sa atinga deja 60 de wati.

Numarul de rotatii efectuate

Pentru un aparat de uz casnic cu utilizare individuala, va puteti opri la un router cu o rata de 10000-20000 rpm. Cu o utilizare mai frecventa, deja vorbim despre criteriile de 35000-40000 r / min. Dispozitivele profesionale au acest parametru nu mai mic de 45 000. In orice caz, este logic sa alegeti dispozitivul cu viteze de comutare.

Cuttere si cleme

Este recomandabil sa opriti alegerea dispozitivului, initial cu un numar minim de duze. Acestea pot fi cumparate separat, in functie de necesitatea unei prelucrari. In ceea ce priveste clemele, se inteleg diferite metode de fixare.

Fixarea in modul manual vine dupa strangerea saibei. Utilizatorul va trebui sa faca clic pe un buton specific.

La versiunea semi-automata, actiunea va fi efectuata prin rotirea manetei pana la clic caracteristic. Cea mai usoara, cu clip automat, in care taietorul este introdus si puteti lucra.

Optiuni pentru motor

Exista doua sugestii posibile. Motor fara perii – prerogativa profesionistilor. In loc de perii, aici sunt instalate senzori de alimentare cu curent. Un astfel de motor ofera o functionare silentioasa neintrerupta, cu o resursa de cateva mii de ore.

Motorul colector functioneaza mai lent cu perii si creeaza o multime de praf, pe care utilizatorul il inhaleaza. In plus, esueaza rapid. Cu toate acestea, pentru uz casnic, puteti opri aceasta optiune: masinile de tip I sunt foarte scumpe.

Leave a Reply