Ce accesorii iti trebuie pentru fitness

Daca ai nevoie de accesorii sport pentru fitness si nu stii ce ar trebui sa alegi iti recomandam noi in cele ce urmeaza toate produsele de care ai nevoie. In plus vei avea nevoie si de genti sport in care sa iti pui accesoriile. Acestea nu sunt greu de gasit si sigur vei gasi rapid modelul pe care ti-l doresti.

Un abonament la sala este chiar recomandat atunci cand vrei sa fii in forma. Kilogramele pot sa fie date jos si musculatura poate fi intarita si de acasa numai cu ajutorul pieselor cheie din echipamentul de fitness. Iti prezentam mai multe accesorii absolut indispensabile pentru un antrenament serior care sa si dea rezultate.

Benzile elastice sunt foarte bune pentru orice persoana indiferent ca faci in fiecare zi sport sau doar din cand in cand. In magazinee de specialitate vei gasi o gama vasta de benzi diferit colorate si impartite pe mai multe nivele de dificultate si tipuri de exercitii.

Pentru incepatori se recomanda benzile de lungime medie. Pe masura ce progresezi poti sa infasori banda pe mana scurtandu-I lungimea. Iti va fi tot mai greu sa controlezi miscarea si vei depune un effort mai mare.

O alta cale prin care poti sa tii sub control banda elastica este prin legarea unui capat de un obiect fix care este greu de miscat, pe cand cealalta parte a benzii ramane in mana, aceasta fiind o metoda de a lucra doar cu un brat. Iti recomandam sa nu lasi banda sa revina la pozitia initiala in momentul in care ai terminat, brusc ci sa lasi elasticul sa revina usor cu o miscare controlata.

Mingea de fitness poate sa fie folosita pentru a intari musculatura abdominala si pentru a face intinderi in timp ce faci stretching. Desi pare numai o jucarie mingea de fitness denumita minge suedeza este un instrument ajutator foarte important pentru remodelarea corporaa.

Cu toate acestea pentru a putea obtine un corp tonifiat si un abdomen tare sau o postura corecta va trebui sa alegi mingea potrivita pentru tine. Aici exista si un secret si anume faptul ca mingea se va alege doar in functie de inaltimea ta.

O saltea reprezinta o investitie de durata pentru toate peroanele care nu fac miscare sau care fac foarte putina miscare in afara casei. Salteaua protejeaza coloana de impactul cu podeaua si poate sa fie folosita in momentul in care faci abdomene, stretching, pilates sau Yoga.

Ganterele sunt printre cele mai comune echipamente de fitness care dau rezultate garantate. Cu cat incluzi mai multe exercitii care presupun greutati de tipul acesta cu atat bratele sunt mai tonifiate. In plus, rezultatele se vor vedea la foarte scurt timp. Pentru incepatori se recomanda ganterele de 1-2 kg, si pentru cei care rezista fizic sunt recomandate greutatile de 5 sau 6 kg.

Lipsa instructorului care sa te motiveze si sa iti inregistreze progresul este una dintre frustrarile cu care vei avea clar de a face si daca nu ai alta varianta poti investi intr-un instrument pentru monitorizare a pulsului.

Leave a Reply