Cauti sisteme de incalzire recomandare de eficienta aparte? Iata solutia pentru tine!

Daca locuiesti la casa, probabil si tu te-ai saturat de sistemele clasice de incalzire – sobele. Aceasta, nu doar ca ocupa spatiu, dar nu iti permit sa controlezi temperatura pe care o emana. Faptul ca trebuie sa le alimentezi mereu cu lemne iti poate crea un mare disconfort.

Tot mai populare sunt sisteme de incalzire de tipul centralelor, semineelor si cazanelor – electrice sau termice. Probabil ai auzit si tu cat sunt de eficiente, dar si ca au o multime de functii de care te poti bucura. Daca vrei sa faci o schimbare in ceea ce priveste sistemul de incalzire, solutia ta poate fi Bricolaj Market.

Aici vei gasi atat centrale termice, cat si electrice, printre cele mai populare sisteme dedicate locuintelor si nu numai. Alegerea pe care o faci trebuie sa fie in functie de spatiu, de suprafata ce trebuie incalzita, in functie de combustibil si intretinerea pe termen lung aferenta.

Gama cu optiuni diverse

Rubrica centrale si cazane include pentru tine sisteme de incalzire precum:

  • Seminee, termoseminee si sobe
  • Cazane pe peleti
  • Centrale termice
  • Centrale electrice
  • Cazane pe lemne din fonta
  • Cazane pe lemne din otel
  • Cazane cu gazeificare

De retinut! Toate centralele si cazanele au garantie de pana la 5 ani. Fiecare sistem din gama are mentionate detalii tehnice, iar pentru o alegere cat mai corecta, in raport cu nevoile tale, echipa Bricolaj Market iti ofera si consiliere tehnica.

Eficienta cazanelor pe peleti

Cele din cadrul magazinului provin de la branduri consacrate precum Deflo, Alfa Plam, Kepo si nu numai. De ce sunt atat de incantati romanii de aceste cazane pe peleti? Sa luam ca exemplu cazanul pe peleti de la Kepo. Acesta are rezervorul de peleti inglobat, aprinderea automata, supapa de siguranta de 3 bari, vas de expansiune, robinet de umplere/ golire, pompa de circulatie si program saptamanal al functionarii arzatorului.

In aceeasi ordine de idei, acest cazan pe peleti este prevazut cu toate elementele necesare pentru instalarea in cadrul sistemulul de incalzire centrala: supapa de siguranta, robinete de golire si umplere, vas de expansiune si pompa de apa.

Foarte important! Daca alegi acest cazan, obligatoriu trebuie instalata o vata termostatica de amestec 40 – 70 ⁰C – ii vor fi indeplinite cerintele garantionale si va avea o durata de viata utila mult mai mare.

Automatizarea cazanului iti asigura – functionare automata comandata de un termostat de camera, programare zilnica de functionare a arzatorului (4 programe/ zi), functionare automata la temperatura setata in cazan, posibilitatea de a regla puterea cazanului.

Daca accesezi magazinul Bricolaj Market vei decoperi si alte informatii tehnice si descriptive ale acestui cazan pe peleti. In aceeasi ordine de idei, ai garantia calitatii, deci e o investitie ce merita facuta.

La Bricolaj Market, pentru comenzi mai mari de 1.000 lei, beneficiezi de transport gratuit. Pentru a te bucura de acest cazan pe peleti trebuie sa iti faci un cont de utilizator, sa plasezi cazanul in cos, iar apoi sa finalizezi comanda.

Nu uita sa arunci o privire si peste celelalte sisteme de incalzire de la Bricolaj Market – toate sub certificarea calitatii.

Leave a Reply