Care sunt cateva dintre cele mai accesibile tablete din Romania

Daca esti in cautarea unei tablete la un pret redus si cu care sa nu ai probleme de functionare de la prima utilizare, iata care sunt cateva dintre cele mai accesibile tablete in acest moment in Romania:

1. Google Nexus 7 (999 lei) – este una dintre cele mai performante tablete datorita, in primul rand procesorului Quad Core 1.2 GHz integrat pe o platforma nVidia. Ecranul este de 7 inci, are o rezolutie de 1280×800 pixeli si unghiuri de vizionare excelente (178 de grade). Alte dotari performante sunt conexiunea NFC si receptorul GPS integrat.

2. O alta tableta accesibila la pretul de 499 de lei este Allview Speed City – are materiale de calitate remarcabile raportat la cost, iar ca dotari are un procesor Dual Core Cortex A9 la 1.2 GHz care garanteaza o experienta placuta in jocuri, aplicatii si filme HD.

3. E-Boda Esential A200 (399 lei) – este un brand romanesc care se bucura de apreciere pe piata autohtona datorita pretului accesibil. Ca dotari are: ecran de 7 inci cu 800×480 pixeli, OS Android Ice Cream Sandwich, procesor single core 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB memorie interna si slot microSD.

Leave a Reply